Ingredienser:
- 150 g smør
- 250 g sukker
- 3 egg
- 3 dl yoghurt naturell
- 1 ss sitronsaft + litt finrevet sitronskall
- 2 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- 300 - 350 g mel
Gjør så:
- Rør smør og sukker hvitt, for så å tilsette eggene ett av gangen. Ha så i yoghurt og sitronsaft under omrøring, før du til slitt tilsetter det tørre.
- Når du har en jevn røre har du den over i en liten langpanne (20 x 30), eller i en stor rund kakeform (denne kan trenge litt lengre steketid avhengig av størrelsen). Husk å ha i bakepapir eller smør formen for at kaken ikke skal feste seg.
- Stek kaken midt i ovnen, 180 grader i 35 - 40 min.
Når kaken er ferdig tar du den ut av ovnen og lar den hvile litt. Lag en glasur av melis, sitronsaft og litt vann, eller ha et godt lag med siktet melis over rett før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar